En torsdag i veckan

Hej bloggis! Vad jag saknat att sitta här framför min dator och knappra på tangenterna. Fungerar som någon slags terapi, något som gör alla små, enkla stunder fina och lagring som minnen av från flyktiga stunder. I förmiddags åkte D hem och nu känner jag mig mer ensam än någonsin. Hur så total närhet kan få saknanden av detsamma att värka något så enormt. Galet. Torsdagskvällen var så fin. Den spenderades tillsammans med fint gäng i Malmö. Jag förevigade stunderna så gott jag kunde. Nu ser vi efter!
 
Efter min föreläsning tog jag tåget direkt till Malmö och mötte upp gänget på Vigårda som ligger vid centralen. De har ju förövrigt världens smarrigaste hamburgare och mysigaste miljö. 
 
D var där! Han åkte i förväg till Malmö för att träffa sin vän och sedan kom jag efter så fort min föreläsning slutat. Jag var alldeles orolig i kroppen först; men när han satt där sköljdes jag liksom över av kärlek efter en stund. Plötsligt var allt enkelt igen. 
 
Coola bästa Sasha anslöt några minuter efter mig! Roligaste posar:en också. 
 
Vi delade på Vigårdas (också galet smarriga) sötpotatis-pommes med sås. Mina smaklökar kunde inte riktigt placera smaken på såssen, men åt örthållet. God som bara den var den i alla fall. 
 
Christine var där! Min bästabästa vän. Vad skulle jag gjort ut henne? Vi är så lika på många plan; och så olika på andra. Gud vad jag lärt mig mycket av den tjejen. En distansvänskap med henne kommer innebära mycket saknad. 
 
Sååååå fin miljö. Golvet, balkongen (till ovanvången där vi satt), stora fönster och julgirlang.
 
Anton var också där! Med mitt hjärta igen. Båda riktigt nöjda på deras miner att dömma. 
 
Och så lilla jag, förståss. Gör mig inte så bra på bild. Men jag var riktigt nöjd.
 
Efter några timmar av snack, öl och skratt drog vi vidare till käraste Möllan. Det blev ännu billigare öl, Sveriges godaste falafel och häng i några timmar till. En så himla fin kväll. Jag tror att jag måste bli bättre på att göra något av mina dagar; ofta sitter jag bara hemma och tar det lugnt (för att jag är så bekväm med det), men så fort jag går utanför den bekvämlighets-zonen samlar jag på mig en massa nya minnen. Värt. Det får nog bli ett nyårslöfte! Även fast det är SÅ skönt att vara hemma, att ta mig ut och samla minnen. Det är trots allt dem jag ser tillbaka på om några år. Idag har jag pluggat som en liten plugghäst. Men men. 
 
PUSSEN.
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ LÄMNA EN KOMMENTAR.  

Svart-vit-mania

/ Inlägget innehåller adlinks / 
 
Eftersom jag tidigare bloggat om uppdateringen av min stil, kommer här ett ännu ett inlägg på detta spåret. Svart och vitt har länge varit de färgerna som dominerat min garderob, och som kommer fortsätta göra det (med några undantag!) Nedan finns exempel på en hel massa kläder som har de två klassiska färgerna jag älskar, men i en lite annorlunda tappning; volang, päls-immitation, rosetter och lack. Våga blanda material, precis som jag skrev i det HÄR inlägget *klick*. 
 
1. BLACK SLEEVE DRESS | 2. WHITE LACE | 3. BLACK DRESS | 4. BLOCK HEEL | 5. DARK FUR CARDIGAN | 6. PEEP TOE HEEL
 
Hela dagen har jag och D spenderat inomhus, då regnet har porlat ner utanför. Så himla grå och trist dag... Imorgon ska jag försöka få ut oss på en promenad och kanske lite fotografering av outfits?! Hm. Vore så kul att visa lite bättre bilder på mina olika klädval, nu när jag har bloggat så mycket om det. Ikväll blir det filmmys i alla fall! Hoppas på en julfilm... ★
 
KRAMIS.

♥ LÄMNA EN KOMMENTAR.  

Den sjätte december

Godmorgon, eller kanske snarare goddag bloggen! Jag och mitt hjärta ligger i nu nedkrupna i sängen framför ett avsnitt av Homeland. Igår hade vi en riktigt fullspäckad dag och jag knäppte av lite snabba bilder med mobilen allt eftersom dagen gick. Så, vi hoppar tillbaka lite i tiden och ser vad jag hade för mig igår. (ja, jag har verkligen fastnat för det här med att hoppa tillbaka lite i tiden och se efter).
 
Klockan tio och tjugotre tog vi bussen till Lund. Solen sken, kylan var krispig och min hand i hans. 
 
Efter kampanjen serverades det goda grönt&gott-sallader på lokalen; dock jag var så hungrig att jag glömde att fota den innan jag börja äta. Men tycker den såg ganska god ut efter också. En klassisk ceasar-sallad blev det; med julmust till. Mums! bild två: från idag! Ännu ett tidshopp haha, just nu framför spännande Homeland.
 
Jag drog sedan vidare på föreläsning i politisk filosofi, för att sen vandra genom ett mörkt Lund mot jobb. Framåt julen gör alltid Lunds kommun det så mysigt; tända marchaller längs trottoarerna, julgranar med ljussligor i alla dess färger och fina girlanger mellan husen.
 
Jag ska försöka uppdatera så mycket jag känner mig inspirerad till denna vecka; men jag vill helst av allt bara spendera den mesta tiden med mitt hjärta, nu när han är här. Att bara få ligga i hans famn och gå på långa promenader, prata om allt och skratta tillsammans. Allt sådant som är det finaste som finns. Framförallt med den finaste jag vet.  

PUSSEN.

♥ LÄMNA EN KOMMENTAR.  


★   ★   ★   ★   ★

Follow

Design: © Emma B.